Algemene en Huurvoorwaarden Hotel de Windketel

Boeken

De Windketel kan geboekt worden voor een weekend, een midweek of een week. Een weekend begint altijd op de vrijdag, een midweek altijd op de maandag en een week op een maandag of vrijdag.  

Kijk op de kalender wanneer de Windketel vrij is. Klik op de gewenste in-checkdatum en kijk of de gewenste periode nog vrij is. Doe een reserveringsverzoek. U krijgt binnen een dag antwoord. Let op: Ontvangt u niet binnen 24 uur een reactie? Controleer uw junk mail.

Heeft u interesse in een langer verblijf of u heeft afwijkende wensen: neem contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Na uw aanvraag ontvangt u een bevestiging en betalingsverzoek per email van ons.

Betalen

Bij onze bevestiging vragen we u om 50% van de huursom te voldoen ter bevestiging van de boeking. Na uw eerste betaling is de reservering definitief. De resterende 50% dient uiterlijk 14 dagen voor begin van het verblijf te worden voldaan.

In- en uitchecken

Inchecken:  vanaf 16.00 uur
Uitchecken: uiterlijk 12.00 uur 

Als de volledige betaling is ontvangen, krijgt u een dag voor aankomst uw toegangscode toegestuurd om de deur te kunnen openen (per e-mail of sms).

Annuleringsvoorwaarden voor de huurder

  • Bij annulering tot twee weken voor de huurperiode wordt 50% van het vooruitbetaalde bedrag (25% van de huurprijs) in rekening gebracht.
  • Bij annulering van twee weken tot één week vóór de huurperiode wordt het hele vooruitbetaalde bedrag (50% van de huurprijs) in rekening gebracht.
  • Bij annulering in de week vóór de huurperiode of als de gast niet verschijnt, wordt de gehele huurprijs in rekening gebracht.
  • Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering door verhuurder 

Indien de verhuurder door omstandigheden wordt gedwongen een reservering te annuleren zal de verhuurder onmiddellijk en ruim van te voren de huurder hiervan op de hoogte stellen en binnen 5 werkdagen de reeds gestorte huursom terug betalen. De verhuurder is niet verplicht om de huurder enige schadeloosstelling te bieden.

Wat kan en wat kan niet in de Windketel?

  • Kleine kinderen: vanwege de open trappen is de Windketel niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Roken is niet toegestaan.

Aantal personen

De Windketel is beschikbaar voor maximaal twee personen. Een verblijf met meer personen is niet toegestaan.

Bedlinnen en linnengoed

In de Windketel is een tweepersoonsdekbed en kussens aanwezig en het bed is opgemaakt bij aankomst. Ook (bad)handdoeken en theedoeken zijn voor u beschikbaar.

Faciliteiten

De keuken is compleet ingericht en voorzien van een kookgelegenheid met toebehoren zoals een inductiekookplaat, koelkast, afwasmachine, een magnetron, waterkoker, Nespresso machine en een filterkoffiezetapparaat. Voldoende serviesgoed, pannen en bestek zijn aanwezig. 

Maaltijden

Hoewel wij ons een hotel noemen, serveren wij geen maaltijden. De compleet ingerichte keuken biedt alle mogelijkheden om zelf het eten & drinken te verzorgen. Wij zijn dus eigenlijk een ‘bed-no-breakfast-shortstay-apartement.’ Maar dat klinkt wel heel ingewikkeld, dus noemen we ons een hotel.

In de buurt zijn veel mogelijkheden voor diner en ontbijt. Dat kunt u ook laten bezorgen.

Eindschoonmaak

De Windketel wordt voor u schoongemaakt. We vragen u wel om de Windketel opgeruimd en bezemschoon achter te laten. Servies en keukengerei in de kast of de vaat in de vaatwasser.

Schade

Wij vragen geen borgsom en gaan er van uit dat u zorgvuldig om gaat met de Windketel en de inventaris. Mochten er desalniettemin beschadigingen of vermissing ontstaan meldt u dat dan graag zo snel mogelijk. In elk geval voor het vertrek.

Opmerkingen/klachten

We doen er alles aan om de Windketel een aangename plek te laten zijn voor uw verblijf. Mochten er desalniettemin zaken zijn die niet in orde of naar wens zijn. Laat het ons z.s.m. weten. We proberen altijd een oplossing te bieden.

We wensen u een aangenaam verblijf toe in de Windketel.

Trudy, Dook, Els, Hans, Harmen, Jan-Willem, Jos, Marlies en Sonja.